Wie is viDavinia?

Jaren geleden, het lijkt wel een ander leven, besefte ik op een dag dat ik verstrikt zat in het web van een narcist (eigenlijk meerdere narcisten maar dat besefte ik pas veel later).

Ik had nog nooit van de term gehoord en was eigenlijk op zoek naar verklaringen voor bepaald irrationeel gedrag en mijn “uber-irrationele” en atypische reacties hierop. (Wie is die vreemde in de spiegel?!) Ik stuitte op de term narcist en puzzelstukjes vielen in elkaar. Het was al even aan de gang. Wel, “even” is relatief: zo’n 13 jaar. 😂 Je kan je inbeelden dat wat volgde geen eenvoudige stap was.  Langzaam maar zeker, raapte ik  op wat er van me overbleef (het was niet veel) en modelleerde het naar een nieuwe versie van mezelf. 

Eens de rust en stabiliteit was teruggekeerd (voor mezelf en mijn dochter) was de tijd rijp om eindelijk mijn ware passie te volgen. Ik deed aan zelfstudie, onderzocht, verdiepte nog wat meer.  Volgde enkele coaching opleidingen om naast de levenservaring extra tools en inzichten in mijn rugzak te hebben. Niet elke narcist is hetzelfde ergo elk verhaal is uniek en heeft een eigen aanpak nodig. Jij hebt een persoonlijke aanpak nodig

En zo werd Vida Vinia geboren. Je leest erin ViVi: LEEF. Mijn logo, het symbool de triquetra staat o.a. symbool voor leven, dood en wedergeboorte. Mijn doel: jouw innerlijke kracht naar boven halen zodat je uit de comfortzone breekt en controle (terug) neemt over jouw leven. 

Of je nu gelooft in reïncarnatie, leven na de dood of atheïst bent: dit leven is het waard om het maximum eruit te halen.  Carpe Diem! It’s time to live your life!

Vida Vinia is ontstaan nadat de rust was teruggekeerd na een (lange) woelige periode in mijn leven.  Ik volgde enkele coaching opleidingen om naast de levenservaring extra tools en inzichten in de rugzak te hebben. Mijn doel: jouw innerlijke kracht naar boven halen zodat je uit de comfortzone breekt en controle terug neemt over jouw leven.  

Mijn logo, de triquetra,  staat o.a. voor leven, dood en wedergeboorte. En daar staat Vida Vinia voor: LEEF. 

Speciaal geselecteerd voor jou

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

[insta_vidaviniacoaching-feed]