Fijn je hier te zien!

Mijn persoonlijke ervaring met narcisme heeft me geïnspireerd om anderen, zoals jij,  te helpen ontsnappen. Ontsnappen uit het narcistisch web, de emotionele rollercoaster die dit veroorzaakt …en de uitdaging om deze vicieuze cirkel te doorbreken. Hoe het voelt om uit de schaduw te treden en een  nieuwe “ik” te creëren met de gebroken stukken die overblijven, begrijp je alleen als je het zelf hebt beleefd (naar mijn bescheiden mening)

But from the ashes we shall rise!

Als coach leen ik jou mijn (theoretische) kennis en levenservaring tijdens jouw (emotionele) reis naar innerlijke rust en balans. Of je nu worstelt met relatieproblemen, gebrek aan zelfvertrouwen of compleet het noorden kwijt bent, ook jij kan luchtkastelen transformeren tot sterke fundamenten. Samen herstellen we jouw veerkracht, eigenwaarde en ontwikkelen we gezonde grenzen. Dit gaat niet op overnacht. Ik beloof je geen easy-fix. Je moet eraan werken. Je zal uit je comfortzone moeten komen…maar op jouw tempo. Ik geloof in een empathische, hands-on aanpak, op jouw ritme op maat gemaakt voor jou. Jij bent uniek! Jouw verhaal is uniek.
Het is tijd om voor jezelf te kiezen en de regie over jouw leven (terug) te nemen. 
Begin vandaag aan de rest & THE BEST van jouw leven. I’s time to shine!

“Grant me the serenity to accept the things I can not change,
the courage to change the things I can,
and the wisdom to know the difference.”
SERENITY PRAYER!

YOU ARE NEVER ALONE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

[insta_vidaviniacoaching-feed]